Search
 


Judge Review
 

Latest News
:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:12 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:10 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:09 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: تیزرهای مرداد 95
 (7/23/2016 6:22:51 AM)
مجموعه تیزرهای پخش شده تا 19 مرداد به تعداد 325 عدد در سایت آپلود شدند

 

Home > Best Ads
Best Ads of the August 2022
Arash Askarzadeh
داور مهمان جهت انتخاب بهترین آگهی های تلویزیونی و رادیویی شهریور ماه 1401 آقای آرش عسکرزاده می‌باشند.

آرش عسکرزاده، مدیر بازاریابی و تبلیغات رامک است و کارش را از فضای رسانه ، تولید محتوا و برنامه سازی در سال های ابتدایی دهه 80 آغاز کرده، او پس از چند سال و به واسطه علاقه اش به حوزه کسب و کار و مارکتینگ، در ابتدای دهه 90 پا به دنیای تبلیغات و بازاریابی گذاشته.
امروز بعد از گذشت 12 سال از اولین حضورش در یک تیم مارکتینگ، هنوز هم بر این باور است که دنیای دانش بازاریابی و جذابیت های تمام نشدنی آن، حاصل مجموعه ای پر چالش و هیجان انگیز از عناصر و شاخص های تجاری و رسانه ای ست که برای اهالی کاوشگری در فضای کسب و کار، بستری بی انتها، آموزنده و اغنا کننده در همه ابعاد زندگی به حساب می آید. عسکرزاده در کارنامه اش، همکاری با کسب و کارهای مختلفی در حوزه های خدمات گردشگری، اینترنت، استارت آپ و البته FMCG را دارد و این تنوع در فعالیت های خود را نقطه عطفی برای درک صحیح تر از کارکردهای بازاریابی و تبلیغات در کسب و کارهای مختلف و یادگیری مداوم خود می داند.
Best TV Ads
Best TV Ads of the August 2022 by Guest Judge Arash Askarzadeh



آگهی های تلویزیونی
  1. تیزر رونیکس ، میخ کوب رونیکس
    هر بار تبلیغی را می بینم، پیش از آنکه به سراغ تحلیل های فرمی یا محتوایی و یا شاخص های تحلیلی آن از نگاه بازاریابی و مصرف کننده آن بروم، این سوال را از خودم می پرسم، که ما از یک تبلیغ چه می خواهیم؟
    به نظرم پاسخ این سوال همان مبانی اولیه ای ست که پیش از تبلیغ و به عنوان بریف به تیم سازنده می دهیم.
    تبلیغ عزیز ما، بگو ما چه چیزی را( کالا یا خدمات)، با چه نشان تجاری، با چه کارکردی و برای چه گروه مخاطبی می خواهیم ارائه دهیم و حالا که می خواهی این کار را انجام دهی، بهترین و متمایز ترین فرم را در کنار یک محتوای جذاب قرار بده، که بعد از عبور از سد ممیزی ها و محدودیت ها، بتواند اهداف ما را در ارتباط با مصرف کنندگان و مخاطبین برند تحقق دهد.
    تمام این ها، کاری ست که در تیزر یا بهتر بگویم مجموعه تیزرهای رونیکس اتفاق می افتد. برند یک شعار دارد، که ادعای کمی نیست. " آخرین ابزاری که می خرید " تلاش می کند تا به شما اطمینان دهد که شما می توانید در یک آخر الزمان و سال های بسیار دوری از امروز قرار بگیرید و کماکان از امور روزمره ( شکستن پایه مبل ) تا نگهداری از یک ایستگاه ظاهرا فضایی در سال های آینده و در یک سیاره جدید، محصولات ما را در کنار خود داشته باشید. ما آخرین ابزار و البته آخرین همراه شما هم هستیم و این احتمالا به کیفیت و تنوع محصولات ما و معاشرت با برند ما ( کاراکتر استفاده شده در تبلیغ که نمادی از تکنولوژی و البته خود برند است) بر می گردد.
    بهره بردن از سفیری که اتفاقا به جان تبلیغ نشسته و یک سناریو با شوخ طبعی در لحظه ( شکستن مبلمان و ایجاد روندی طنازانه بر خلاف جدیت شخصیت انسانی تیزر ) به رساندن پیام برند کمک شایانی کرده است. تبلیغ رونیکس، ضمن معرفی برند و محصولاتش، بخش اصلی خود را به کارکرد محصول اختصاص می دهد و حس رضایت از ساخت یا اصلاح یک شی خراب در انتهای تبلیغ را به محرکی برای ترغیب به خرید در گروه مخاطب خود بدل می کند و همه اینها باعث شده تا تبلیغ ما، کاری را که خواسته ایم برایمان انجام دهد.
  2. تیزر ترب ، بهترین قیمت بازار
    یک مکالمه پر تکرار و موقعیت روزانه عادی را به فضایی برای بیان خدمت منحصربفرد خود انتخاب کنیم. این انتخاب هوشمندانه درباره انتخاب کالا با در نظر گرفتن مزیت قیمتی، کاری ست که با فرم و محتوای جذابی ترکیب شده و ما را به دیدن این تبلیغ مشتاق می کند. شما مهم ترین ویژگی سرویس خود را با یک داستان و مکالمه به ظاهر معمولی به مسیری ارتباطی با مخاطبین خود تبدیل کرده اید.
    شاید پیام پنهان این تبلیغ علاوه بر کارکردهای آن به عنوان موتور جستجوی خرید کالای ترب، این باشد که " مراقب شرط هایی که می بندید باشید "،چون دیر یا زود باید آن ها را اجابت کنید. روی دیگر این موضوع این است که اگر ادعایی می کنیم، پای آن هم ایستاده ایم. همه اینها از مهم ترین دلایلی است که محتوای تبلیغ را متمایز و قابل نفوذ در ذهن مخاطب کرده است. من اطلاعی از نتایج این تبلیغات برای ترب ندارم، اما حدس می زنم که نرخ تبدیل آگاهی به ترغیب این تبلیغ، بالاتر از برآوردهای اولیه بوده است.
    انتخاب فرم خوب و جنس کمدی تبلیغاتی استفاده شده نیز به انتقال پیام برای گروه مخاطبین هدف کمک نموده و این تبلیغ را در زمره انتخاب های این ماه قرار می دهد.
  3.  تیزر ازکی ، خرید آنلاین بیمه بدنه خودرو
    ساخت و پرداخت یک پرسونا یا شخصیت برای تبلیغات تجاری، معمولا امری است که به موفقیت خروجی آن نمی توان چندان خوش بین بود و بر همین اساس است که برندها برای این موضوع، به سراغ سفیران مورد نظر خود می روند.
    ازکی به خوبی از پس این ماجرا برآمده و تنوع بیمه های خود را هر بار با خلق داستانی میان دو شخصیت جوان و بامزه انجام می دهد. ما چیز زیادی از این شخصیت ها نمی دانیم، اما موقعیت مختلف قرارگیری آنها به ما نشان می دهد که از ما دور نیستند و در بخش هایی، حتی شاید خود ما با نیازهای مشابه خودمان هستند.
    اگر پیش از تبلیغات ازکی، از شما می پرسیدند که تبلیغات یک ارائه دهنده خدمات بیمه، می تواند شما را از مسیر احساسی ترکیب شده با طنازی و خنده، تحت تاثیر قرار دهد، احتمالا به آنها توصیه می کردید که به جای این موارد، به سراغ مزایای منطقی خدماتشان بروند و یا برای باور پذیری آن، با مخاطبین این خدمات صحبت شود. ازکی به این دلیل که مرزهای تفکری را در تبلیغات صنعت خود جابجا کرده، موفق شده تا جای تازه ای برای خودش در ذهن مخاطبین باز کند.
    این بار هم، اثر یک فرم و محتوای پیوسته، منسجم و البته متنوع در تمامی تبلیغات ازکی، به کمک آنها آمده تا ضمن معرفی خدمت جدید برند ازکی، شما را ترغیب کند که بیمه بدنه خود را به صورت آنلاین و از هر نقطه ای و بدون حضور کارشناس بیمه، به راحتی انجام دهید.

Best Radio Ads
Best Radio Ads of the August 2022 by Guest Judge Arash Askarzadeh



پیش از پرداختن به آگهی های رادیویی، باید بگویم که تبدیل صدای تیزر تلویزیونی به تیزر رادیویی، فارغ از چالش های فنی، نوعی کج سلیقگی و البته کم توجهی مدیران برندها به کارکرد و ساختار متفاوت هر رسانه است. البته که استثناء هایی هم وجود دارد، اما از اصول مهم در گزینش رسانه های تبلیغاتی، در نظر گرفتن جنس آن رسانه، قابلیت ها و البته مخاطبین است و نباید با این دیدگاه که ما یک کمپین 360 داریم و باید همه جا یک فرم را اجرا کنیم، از تنوع محتوا بر اساس رسانه غافل شد.
با این حال و بر اساس تیزرهای موجود، من این موضوع را معیاری برای قضاوت خود قرار ندادم و انتخاب های انجام شده، صرفا از دیدگاه یک تیزر رادیویی و مجزا از سایر تیزرها و رسانه های برندها داوری شده اند.
  1.  تیزر محصولات میهن ، دوغ میهن با طعم های متنوع
    استفاده از قالب مکالمه بر بستر رادیو، به عنوان راهکاری برای خلق یک موقعیت و البته برای پرهیز از تک گویی، همواره مورد استفاده برندهای مختلف بوده است. این بار میهن توانسته این مکالمه را با خواسته اش، یعنی معرفی انواع دوغ با انواع موقیت های مصرف ترکیب کند و انتقال پیام بر بستر رادیو را به خوبی انجام دهد. انتخاب فرم مناسب برای یک داستان ساده و قابل فهم، کاری ست که بر مبنای ظرفیت های رسانه رادیو، به شکلی خوب و کارا در خدمت صاحبان برند و تبلیغ درآمده است.
  2. تیزر موبایل 140 ، بیمه سرقت موبایل
    نمی دانم که انتخاب کنندگان آقای علی دایی به عنوان سفیر برند موبایل 140، به این نکات توجه داشته اند یا نه، اما علی دایی از اندک افراد مشهور و البته محبوبی است که صدایش هم امضای خودش را دارد و اگر قرار باشد که در یک تیزر رادیویی ( با اینکه نسخه برداشت شده صدا از تصویر بود ) صدای او را بشنویم، احتمالا توجه مخاطبین زیادی را جلب خواهد کرد. این صدا که با ترکیبی از امبیانس استادیوم و مسابقات فوتبال قدیمی ترکیب شده، پیام اصلی و محوری مورد نظر برند را در دل خود جای می دهد و این ترکیب می تواند کمک خوبی به ایجاد آگاهی از خدمات موبایل 140 کند. ( به اعتقاد من، حتی بیشتر از نسخه تصویری این تبلیغ )
    در شرایط فعلی کشور و ارزش گوشی های موبایل در دست کاربران، راهکار موبایل 140 به نظر می رسد که بخش ویژه ای از بازار بیمه را هدف گرفته و خلق اعتماد با یک سفیر خوشنام و محبوب، ترفند موثری برای کمک به اثربخشی اهداف صاحبان این تبلیغ کرده است. 3
  3. تیزر ازکی ، خرید آنلاین بیمه بدنه خودرو
    با اینکه قلبا پیشنهادم برای تیم خوب تبلیغات ازکی، استفاده از محتوا بر مبنای بستر رسانه است، اما حسب اتفاق این تیزر تلویزیونی ازکی، یک مکالمه دو نفره است که اگر عنصر تصویر از آن حذف شود، به طور کامل در شمایل یک تیزر رادیویی ست و به این خاطر، ایرادی متوجه این موضوع که از صدای تیزر تلویزیونی استفاده شده نیست.
    صداهای آشنای دو کاراکتر تبلیغاتی ازکی نیز در اینجا کمک کرده که ما زیاد به دنبال نام ازکی به عنوان صاحب برند تبلیغ دهنده نباشیم و توجه بیشترمان به سوی نوع خدمت معرفی شده برود. توضیح کامل خدمات در دل یک موقعیت کمدی ( شوخی با قرار گرفتن افراد در کادر عکس )، بخشی است که احتمالا شنونده رادیو با آن غریبه نیست و همین موضوع مجالی می شود که مخاطب برند به نجوای تبلیغ ( خدمات تبلیغ دهنده ) با دقت بیشتری گوش دهد.
    یکی دیگر از نکات مهم تبلیغ رادیویی ازکی و انتخاب خوب رسانه رادیو برای این تبلیغ، خیل عظیم مخاطبین این محتوا ( معرفی خدمات بیمه بدنه ) در میان شنوندگان اصلی رادیو یعنی رانندگان است و اینجاست که کارکردهای هر رسانه بر اساس گروه مخاطبین آن می تواند به کمک اثربخشی، کمپین تبلیغاتی و البته دریافت نتایج موثرتر برای برند بیاید.
باید خاطرنشان کنم که من ارزیابی تیزرهای تلویزیونی و رادیویی شهریور ماه 1401 را به دعوت دوستانم در رسانه مدیا آرشیو و در زمانی انجام دادم که متاسفانه حال مردم و کشورم چندان خوب نیست، اما از آنجا که امید و نور سپیده دم از دل شب های تیره و تار ظهور می کند، بهترین ها را برای فردای مردم شجاع و عزیز کشورم به عنوان صاحبان اصلی این مرز و بوم آرزو می کنم. با تقدیم احترام به همه فعالان حوزه بازاریابی و تبلیغات ایران
آرش عسکرزاده_مهر 1401

 
Home | Contact Us

Copyright © 2014 Mediaarshiv.com, All Rights Reserved.

Web Design By Radpardaz

Twitter Facebook Instagram Telegram