Search
 


Judge Review
 

Latest News
:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:12 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:10 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:09 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: تیزرهای مرداد 95
 (7/23/2016 6:22:51 AM)
مجموعه تیزرهای پخش شده تا 19 مرداد به تعداد 325 عدد در سایت آپلود شدند

 

Home > Best Ads
Best Ads of the August 2020
Keivan Shokrani
داور مهمان جهت انتخاب بهترین آگهی های تلویزیونی و رادیویی شهریور ماه 99 آقای کیوان شکرانی مدیر برند گلدیران (ال جی) می‌باشند.
داور مهمان برای بررسی آگهی های تلویزیونی و رادیویی شهریور ماه 99 کیوان شکرانی است. او متولد سال 62 بوده و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته ریاضیات کاربردی( کارشناسی) و مدیریت اجرایی(کارشناسی ارشد) به پایان رسانده است. شکرانی آموخته های گرانبهایی از کار در زمینه Qualitative Market Research در شرکت راهبر بازار که نماینده رسمی کمپانی"Kantar " در ایران محسوب می شد را دارد. اجرا و آنالیز صدها جلسه FGD وIDI در زمینه های متنوع و پژوهش¬های Ethnography ، باعث شد تا شناخت عمیقی از دیدگاه ها، ریشه های فرهنگی و دلایل رفتارهای متفاوت مشتریانِ کسب و کارهای گوناگون کسب کند. شکرانی در ادامه مسیر کاری خود به گلدیران پیوست و فعالیت های وسیع بازاریابی برند ال¬جی را در بالاترین سطح و در تعامل با ساختار پیچیده مدیریتی و سازمانی گلدیران- ال¬جی تجربه کرد. وی هم اکنون به عنوان مدیر برند گلدیران مشغول فعالیت است و بر خلق و گسترش همه جانبه برند انحصاری گلدیران"جی پلاس"تمرکز دارد. ارتباط نزدیک و کار با مدیران برجسته بین المللی، این فرصت را به او داده تا با جریان های به روز مدیریتی و روندهای مدرن بازاریابی همگام باشد.
Best TV Ads
Best TV Ads of the August 2020 by Guest Judge Keivan Shokrani




مقدمه:
قضاوت کردن در حوزه علوم انسانی کاری سخت و دشوار است، حال اگر موضوع داوری، بررسی آگهی های تلویزیونی باشد که عامل سلیقه نیز در آن دخالت زیادی دارد، این ارزیابی گاهی اوقات عبث می نماید زیرا هر آگهی بر اساس بریف کارفرما و برای جامعه هدف مشخصی ساخته می شود. بنابراین معیار موفقیت آگهی ها با هم فرق دارند، از این رو شاید یک آگهی که از نظر دست اندرکاران صنعت تبلیغات، غیر جذاب است بتواند نظر کارفرما و جامعه مشتریان خود را جلب کرده و باعث رشد برند شود. با این حال میل به قضاوت، همواره در انسان ها وجود دارد و در این روزگار، تهیه لیست برترین ها و اعطای نمره و درجه به پدیده ها، مورد علاقه مخاطبان و از بازی های محبوب رسانه ها است. حال بنا به درخواست رسانه محترم مدیا ارشیو و به امید اعتلای فضای تبلیغات ایران، من از منظر یک مخاطب جدیِ علاقه¬مند به تبلیغات، آگهی های یک ماه را بررسی کردم و بهترین ها را از دیدگاه شخصی و براساس معیارهای زیر انتخاب کردم:
  1. جلب توجه مخاطب در فضای شلوغ باکس های پخش
  2. نگاه خلاقانه به موضوع و دوری از اتمسفر کلیشه ای و فرم های تکراری آگهی های ایرانی
  3. انتقال واضح پیام و دوری از حرف های مبهم و کلی گویی های رایج
  4. رعایت استانداردهای ساخت تیزر و توجه کافی به جزییات در همه ارکان یک آگهی
آگهی های تلویزیونی
هر چند بصورت کلی در کلیه آگهی های شهریور99 همچنان فضای کلیشه ای و غیر خلاقانه موج می زد، با این حال من 4 آگهی تلویزیونی و رادیویی را که حداقل های لازم را طبق معیارهای بالا داشتند انتخاب کردم تا لیستم خالی نباشد
  1. فروشگاه وین مارکت ، جشنواره 100 وین مارکت
    برخلاف بقیه آگهی های جشنواره ای که از ابتدا مرتباً مقدار جایزه ها را فریاد می زنند، این بار تیزر، بدون دیالوگ و با ایده ای جالب:" خریداری که از جایزه اش فرار می کند" در فضایی رئال و بدون اغراق های تصویری پیش می رود. اندشات نیز قابلیت لازم برای به یاد ماندن تیزر را در ذهن مخاطب بیشتر می کند. تنها نقطه ضعف تیزر نریشن های لحظات پایانی است که در فضای کلیشه ای به بیان جوایز اکتفا می کند.
  2. همراه اول ، و دفاع همچنان ادامه دارد
    استفاده به موقع از یک اتفاق تاریخی-سیاسی (دفاع مقدس)، ساخت یک تیزر مناسبتی برای نمایش پیوند مفاهیم اجتماعی با یکدیگر جهت ایجاد تداعیات نسبت به برند، همراه اول را یک پله از جایگاه معمول خود جلوتر برده است. این بار همراه اول که همواره از دیدگاه های رسمی دولتی استقبال می کند تبریک هفته دفاع مقدس را با قدردانی از کادر درمان گره زده و با استفاده از تصاویر آرشیوی با کیفیت، موزیک مناسب و کپی خوب: " و دفاع همچنان ادامه دارد..." به نوعی مسئولیت اجتماعی خویش را به بهترین شکل به تصویر می کشد.
  3. فرش بهشتی تبریز
    یک انیمیشن تمیز و حرفه ای، با ایده درخشان گردش گلوله های نخ به دور روشنی و نمایش منظومه رنگ و نقش در فضای مدرن شرقی، تیزر فرش بهشتی را جز نمونه های خلاق دسته بندی می کند. هر چند برخی ممکن است ایراد کپی از تیتراژ یک سریال خارجی را به این تیزر وارد کنند اما من به این کار، استفاده خلاقانه از محتواهای هنری می گویم و تا مادامی که ایده در مسیر انتقال پیام باشد آن را قابل ستایش می دانم.
  4.  محصولات رامک ، سان ماست
    در بین تیزرهای مربوط به صنایع غذایی گویی مسابقه ای شدید برای موزیکال سازی به راه افتاده است وهمه سعی دارند تا یک بازیگر موفرفری را جلوی دوربین قرار داده و متن نریشن را به هر ضرب و زوری که می شود به صورت شش و هشت بخوانند. در این وانفسا باید به رامک تبریک گفت که حداقل موزیک غیر کلیشه ای، خوش ساخت و با ریتم درستی را انتخاب کرده که در آن نام برند را واضح و رسا بیان میکند و در تیزر خود از ترکیب میوه ها، بسته بندی محصول و غذا فرم خوش رنگ و لعاب وجذابی ایجاد کرده است.
Best Radio Ads
Best Radio Ads of the August 2020 by Guest Judge Keivan Shokrani




آگهی های رادیویی
در بین برندهای ایرانی متاسفانه به رسانه رادیو توجه چندانی نمی شود و حتی برخی از برندها بدون توجه به مدیوم، همان صدای تیزر تلویزیونی را جدا کرده و در رادیو پخش می کنند. به همین دلیل انتخاب های زیر از بین برندهایی است که آگهی مستقلی برای رایو ساخته اند و یا دست کم من تصور کرده ام این آگهی ها مستقلاً برای این رسانه ساخته شده اند.
  1. بیمه پارسیان ، بیمه درمان و مسافرتی
    بازی با یک عبارت" زندگی پرفراز و نشیب" و استفاده خلاقانه از مکث در ادای جملات، به همراه افکت های مناسب صدا و اجرای حرفه ای گوینده باعث شده تا این آگهی در بین سایر اگهی های موزیکال های رادیویی جلوه کرده و پیام خود را واضح و به یاد ماندنی بیان کند.
  2. بانک سینا ، جشنواره قرض الحسنه
    تاکید بر کلمه "شما" درهمه جملات و مخاطب قرار دادن مستقیم شنونده، در متنی که به جای جایزه و پول به منافع معنوی قرض الحسنه و صفات مثبت حاصل از این امر اشاره می کند همراه با تن صدای مناسب گوینده این آگهی را از سایرین متمایز می کند.
  3. فومن شیمی ، روغن ترمز فومن شیمی
    ایجاد تصویر در ذهن شنوندگان از طریق صدا با استفاده از افکت ها و صدای محیط باعث شده تا حس زندگی واقعی به همراه لحظات خوب وبد آن در این آگهی جاری شود و به این ترتیب اهمیت استفاده از روغن ترمز برای حفظ ارمش و امنیت خانواده به روشی خلاقانه بیان شود.
  4. ویتانا ، کلوچه های لاکی
    در بین آگهی های موزیکال فراوان رادیویی به خصوص در حوزه مواد غذایی، لاکی موزیکی ساخته که در آن اولاً خواننده صدایی کودکانه دارد که توجه مخاطب را جلب می کند، دوماً نام برند خود را با فراوانی مناسب و ریتم و ضرباهنگ جذاب و درستی ادا می کند و باعث می شود تا شنونده ناخوداگاه "لاکی" را زمزمه کرده و شانس برند را برای بخاطر سپردن نامش در بین مخاطبان بیشتر می کند.

 
Home | Contact Us

Copyright © 2014 Mediaarshiv.com, All Rights Reserved.

Web Design By Radpardaz

Twitter Facebook Instagram Telegram